Kezdjük el!

Köszöntelek a természetes gyógyulás útját járók körében. Egyre többen vagyunk...

A jóga segíteni fog, hogy mélyen meggyógyulhass, és mielőbb rendeződhessen a magas vérnyomásod. Miért? Erről a Hogyan gyógyíthat meg Téged a magas vérnyomás c. cikkemben olvashatsz.

A gyógyulást, azaz számottevő változást azonban az olvasgatás nem fog hozni. Csak az hoz, ha gyakorolsz. Mennyit? Amennyi időt rá tudsz szánni. Ha ez kezdetben csak napi 5 perc, az is rendben van.

Legjobb MOST belevágni. És tenni egy elhatározást: végigcsinálom a kurzust, és így megtapasztalom, hogy pár, könnyű ám mélyre ható gyakorlat milyen nagy és örömteli változást tud bennem elindítani.

Felkészültél? Akkor kattints tovább!..

Dr. Bükki Tamás, min. jógaoktató, jógaterapeuta

FIGYELEM: ez a kurzus nem helyettesíti a szakszerű orvosi kezelést; magas vérnyomás valamint szív és érrendszeri betegség vagy annak gyanúja esetén mindenképp fordulj háziorvosodhoz, vagy egy integratív orvoshoz, aki érti a jóga szerepét a gyógyulás folyamatában. Fontos azt is tudnod, hogy ha gyógyszert szedsz magas vérnyomásra, vagy szív és érrendszeri problémákra, azt csak fokozatosan, orvosi felügyelet mellett hagyhatod majd el. Így biztonságos, így érdemes :-)

Kész és folytatom