Magas vérnyomás jógaterápiája

gyógyszerek helyett, természetesen

   Bemutató videó   Beiratkozom

Az esszenciális magas vérnyomást gyógyszerekkel nem lehet meggyógyítani, csupán szinten tartani. Ráadásul a gyógyszereket életed végéig szedheted, hacsak nem kezdel el jógázni - Dr. Swami Shankardevananda (The Effects of Yoga on Hypertensoin, Yoga Publication Trust, India, 1984).

A rendszeres gyakorlás pozítív hatásai már 1-2 hét múlva nyilvánvalóak lesznek számodra:

 • Oldottabb leszel
 • Feltöltöttebb
 • Kiegyensúlyozottabb
 • Elkezd a vérnyomásod rendeződni

Ebben a kurzusban megmutatom neked, miért gyógyít meg téged a jóga, és konkrétan mit csinálj a gyógyulásod érdekében.

Ahhoz, hogy a vérnyomásod rendeződjön, minimum 3-6 hónap kitartó gyakorlásra lesz szükséged.


A szerzőről


Dr. Bükki Tamás
Dr. Bükki Tamás

Immáron közel 20 éve jógázom rendszeresen, és több, mint 15 éve tanítom a jógát. Jógaterapeuta azért lettem, mert szerettem volna felelősen szolgálni azokat, akik hozzám fordulnak. Tapasztalatból tudom, hogy a jóga mélyen gyógyít. Részletesebb bemutatkozás.


A kurzus célja:

Jógával a magas vérnyomás alapvető okát oldhatód fel. Fokozatosan elhagyhatod a (toxikus) gyógyszereket. Itt megtanulhatod azokat a specifikus jóga gyakorlatok, melyekkel meggyógyulhatsz. A gyakorlatok könnyűek, nem igényelnek hajlékonyságot. A kurzus része egy SZÍV elsősegély és terápiás csomag.

A kurzus eredménye:

A gyakorlatok biztonságosak és könnyűek.

Egy 3 hónapon átívelő ütemterv segít, hogy a gyógyító gyakorlásod fokozatosan felépíthesd, és kitarthass a gyakorlásban, és így eredményes legyél. Kezdetben napi 2*10 perc gyakorlás elegendő, így könnyen integrálhatod a mindennapjaidba.

Jógával a magas vérnyomás alapvető okát oldhatód fel. Fokozatosan elhagyhatod a (toxikus) gyógyszereket.

Megtanulhatod azokat a specifikus jóga gyakorlatok, melyekkel meggyógyulhatsz. A gyakorlatok könnyűek, nem igényelnek hajlékonyságot.

A kurzus része egy SZÍV elsősegély és terápiás csomag is, mely stabilizálja a szív ritmust, és mély biztonságot ad - hiszen megtapasztalod, hogy sokat tehetsz szíved egészségéért.

Mit tartalmaz pontosan?

Ez az online videó kurzus,

 • 12 videó leckéből (kevés elmélet, sok gyakorlat) és 4 hanganyagból áll.
 • a 4 fejezetben és 17 leckében::
  • izom és érlazító gyakorlatok
  • stresszoldó gyakorlatok (reggelre/délutánra)
  • relaxációs hanganyagok (egy rövid és egy villám relax)
  • mentális és érzelmi feszültség oldó, nyugtató pránajáma (légző) gyakorlatok
  • egy egyszerű, mélyre ható meditációs technika
  • és egy mantra, mely segít a gyakorlásban kitartanod.
  • Szív elsősegély és terápiás gyakorlat (szívritmus zavar, szapora szívverés, ischémiás szívbetegségek hatékony kiegészítő kezelésére)

Valamint kapsz egy ütemtervet is, ami segít, hogyan építsd fel a napi gyakorlásod, és támogat, hogy kitarthass a gyógyító folyamatban.

Mit kapsz még?

SEGÍTEK, NEM VAGY MAGADRA UTALVA!

 • Ha bármilyen szakmai kérdésed van, írd meg nekem!
 • Közösség támogató ereje: csatlakozhatsz a Magas Vérnyomás Értem Van Facebook közösséghez (a Kurzusra beiratkozottaknak fenntartott zárt csoport). Megoszthatod tapasztalataid. Inspirációt kaphatsz a társaidtól.

Szeretettel:

Dr. Bükki Tamás,
minősített jógaoktató, jógaterapeuta

Mi az, amit kapsz?


  4. rész: Szív elsősegély és terápiás gyakorlat
Elérhető nap múlva
nap múlva miután beiratkoztál

Gyakran Ismételt Kérdések


Mikor kezdődik és fejeződik be a kurzus?
A tanfolyam most kezdődik, és soha nem ér véget! Ez egy teljesen önálló online tanfolyam - Ön dönti el, mikor kezdi és mikor fejezi be.
Meddig használhatom a tanfolyamot?
Hogyan hangzik az élethosszig tartó hozzáférés? A beiratkozás után bármikor, bármelyik eszközén korlátlan hozzáféréssel rendelkezik ehhez a tanfolyamhoz.
Van-e elégedettségi garancia?
Ha elégedetlen a vásárlásával, lépjen kapcsolatba velünk a vásárlástól számított 30 napon belül és teljesen visszatérítjük Önnek a vételárat.

FIGYELEM: ez a kurzus nem helyettesíti a szakszerű orvosi kezelést, hanem azt egészíti ki; magas vérnyomás valamint szív és érrendszeri betegség vagy annak gyanúja esetén mindenképp fordulj háziorvosodhoz, vagy egy integratív orvoshoz, aki érti a jóga szerepét a gyógyulás folyamatában. A kurzusra való beiratkozással egyben kijelented, hogy ezt megértetted és elfogadod.

Próbáld ki most!